Other Languages

LangGerman LangChi langFr
ISEC2020S-page-banner_1245x122

ISEC Agenda

Tuesday June 9, 2020

2:00 PM ET – Welcome and Attendee Introductions from Host/Moderator and ISEC Chair and opening comments from ISRI’s Vice-Chair Colin Kelly, Schnitzer Steel - 15mins

2:15 - 3:00 PM ET – Creating a Safety Culture within Senior Management – Chris Bedell and Terry McWhorter, David J Joseph Company – 45mins

3:05 - 4:00 PM ET – Safety Trained Supervisor (STS) – Dr. Colin Brown, Board of Certified Safety Professionals – 55mins

 

Tuesday June 16, 2020

2:00 PM ET – Welcome and Attendee Introductions from Host/Moderator and ISEC Chair - 5mins

2:05 PM - 3:00 PM ET – Fire Issues from the Field Level Expert – Kenn Kunze, IC Fire Prevention – 55mins

3:05 PM - 4:00 PM ET – Fire Issues from the Insurer’s Perspective - Jimmy Whitehair, Scott Denbo, and Stephen Halford, Commercial Insurance Associates - 55 mins

 

Wednesday June 17, 2020

ISRI’s INDUSTRY-WIDE SAFETY STAND DOWN DAY

 

Tuesday June 23, 2020

2:00 PM ET – Welcome and Attendee Introductions from Host/Moderator and ISEC Chair and opening comments from ISRI’s Vice-Chair Colin Kelly, Schnitzer Steel - 15mins

2:05 PM - 3:00 PM ET – Environmental Regulations March On: What's New in the Time of COVID-19 – Dr. David Wagger, ISRI Chief Scientist and Director of Environmental Management – 55mins

3:05 PM - 4:00 PM ET – Automobile Depollution – Environmental and Safety Considerations – Joe Bistes, VP EHS - Pull-A-Part – Darren Enbring and Jeff Wilke, Alter Trading  Todd Jousma, Pados - 55mins



Tuesday June 30, 2020

2:00 PM ET – Welcome and Attendee Introductions from Host/Moderator and ISEC Chair - 5mins

2:05 PM - 3:00 PM ET – Transportation Safety - Dan Titus, Page Transportation

3:05 PM - 4:00 PM ET – OSHA Update on Combustible Dust Hazards - Jeffrey J. Wanko, P.E, CSP, OSHA  - 55 mins

Have Questions?